حضور همه جانبه ايران  در نمايشگاه بزرگ گردشگري COTTM چين

به گزارش ميراث آريا(CHTN) به نقل از اداره کل روابط عمومي سازمان، محمد حسين برزين مدير عامل شرکت نمايشگاه‌هاي ميراث فرهنگي و گردشگري افزود: نمايشگاه COTTM چين از 8 تا 11 ارديبهشت‌ماه در شهر پکن برگزار خواهد شد و ايران نيز با توجه به تنوع فرهنگي و علاقه‌مندي گردشگران چيني که به ديدن جاذبه‌هاي فرهنگي گرايش دارند، مي‌تواند بازار جذابي براي چيني‌ها و گردشگران آسياي جنوب شرقي باشد. در نتيجه حضور در نمايشگاه گردشگري پکن براي تحقق برنامه هاي تبليغات گردشگري کشورمان، بسيار مهم تلقي مي‌شود.

برزين با اشاره به حضور موفقيت‌آميز ايران در نمايشگاه‌هاي بين‌المللي گردشگري و هفته‌هاي فرهنگي که سال گذشته در بسياري از کشورهاي جهان برگزار شدند، گفت: کشورهاي آسياي جنوب شرقي در آينده مي‌توانند جزو بازارهاي نخست ما به‌شمار آيند. بنابراين بايد علاوه بر حضور در نمايشگاه‌هاي گردشگري آن‌ها، بازارداري هم انجام دهيم. چراکه چيني ها اعلام کرده‌اند خروجي گردشگران اين کشورتا 20 سال آينده به مرز 100ميليون نفر خواهد رسيد.

وي در ادامه با اشاره به تدوين جدول نمايشگاه‌هاي گردشگري سال جاري گفت: به روال سال هاي گذشته جدا از حضور در بازارهاي مهم گردشگري دنيا، سرفصل هاي جديدي براي حضور ايران در نمايشگاه ها و بازارهاي جديد افزوده شده‌اند.

برزين همچنين از تحول ساختاري در روند برگزاري هفته هاي فرهنگي خبر داد و يادآور شد که در سال 1389 با اتکا به تجارب سال هاي گذشته، هفته‌هاي فرهنگي در کيفي ترين شکل ممکن برگزار خواهند شد.

مدير عامل شرکت نمايشگاه‌هاي ميراث فرهنگي و گردشگري ايران، هم‌چنين با اشاره به نامگذاري سال جاري به عنوان « همت مضاعف و کار مضاعف» از سوي مقام معظم رهبري، گفت: انتخاب اين شعار مي‌تواند انگيزه‌ مضاعفي براي تلاش بيش‌تر در اين سال ايجاد کند که با توجه به سياست هاي تبليغاتي و توسعه نمايشگاه‌هاي گردشگري ايران، امسال شاهد تحولات عظيمي در اشتغال‌زايي و درآمدزايي صنعت گردشگري خواهيم بود.

برزين با تأکيد بر اين‌که تلاش حداکثري همواره سرلوحه‌ کار مسؤولان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بوده است، اظهار داشت: در اين پنج سال تلاش کرديم با عشق و اراده‌اي دوچندان در عرصه‌ اطلاع‌رساني و معرفي جاذبه‌هاي گردشگري، نام باشکوه ايران را پرآوازه کنيم.

وي افزود: ارزيابي ما از اين شعار افزايش بهره وري در کارها و منابع انساني براي تحقق اهداف چشم انداز 20 ساله است. بر اساس همين چشم‌انداز قرار است، ايران تا سال ‌١٤٠٤، يک و نيم درصد گردشگران جهان را به کشور وارد کرده و به‌دنبال آن ‌٢٥ميليارد دلار درآمد داشته باشد. طبيعي است که با توجه به وضعيت موجود، تحقق اهداف چشم انداز 20 ساله، به همت و کار مضاعفي نياز دارد.

برزين خاطرنشان کرد: در طول اين سال ها ما تلاش داشته ايم تا در حد ممکن به برنامه‌ريزي‌هاي علمي و هدفمند گردشگري نزديک شويم. امسال نيز همچنان بانشاط و پرانگيزه راه آغاز شده در 5 سال گذشته را ادامه خواهيم داد و فضاي مناسبي را براي افزايش سطح کمي و کيفي نمايشگاه‌ها ايجاد خواهيم کرد.

برزين با اشاره به اينکه با توجه به ثبت جهاني وقايع باستاني و فرهنگي ايران همچون نوروز، اکنون در ديد وسيع‌تر دنيا قرار گرفته‌ايم و رييس جمهور نيز برگزاري جشن هاي بين‌المللي مرتبط با نوروز و اقوام را مورد تاکيد قرار داده است، گفت: نمايشگاه‌ها و بازارهاي بزرگ گردشگري جهان در سال جاري شاهد حضور متفاوتي از ايران خواهند بود.

مديرعامل شرکت نمايشگاه‌هاي ميراث فرهنگي و گردشگري ايران در پايان ابراز داشت: در سيره پيامبر اکرم (ص) فعاليت‏هاي اقتصادي افراد، ارزش بالايي دارد. آن حضرت کارگران و توليدکنندگان در عرصه اقتصادي را چنان تشويق مي‏کند که در طول تاريخ جوامع بشري، هيچ فرقه و مذهبي چنين جايگاهي براي اساسي‏ترين رکن جامعه قائل نشده‏اند. لذا اميدواريم که با اين پيشينه مذهبي و تاکيد مقام معظم رهبري با بهره‌گيري درست و بهينه از منابع و همچنين تلاش مضاعف به خصوص در حوزه وظايف ملي همچون توسعه صنعت گردشگري، کشورمان بيش از گذشته در مسير اشتغالزايي، توسعه اقتصادف برنامه ريزي و خودکفايي قرار گيرد./106

انتهای پیام/

کد خبر 138901297